Oefening baart Kunst
Beste bezoeker van mijn webwinkeltje

Tekenen is leuk, spannend, ontspannend en meer dan dat. Om de helende werking van 'Tekentaal' onder een grote groep mensen bekend te maken, ben ik dit winkeltje gestart. Ik verkoop oefeningen 'Creatieve Bewustwording' en meer...

Je vraagt je misschien af: "Wat is dat?" Kom binnen en laat je verrassen. In kleine stapjes neem ik je via schilderen, tekenen en soms het maken van een collage mee in de wereld van kleur en vorm en ontdek je het plezier van tekentaal en creatieve bewustwording. Ik doe dit alles laagdrempelig.

Je kunt niet tekenen of schilderen? Of je bent al jaren bezig met tekenen en schilderen? Deze oefeningen zijn voor iedereen interessant en goed te doen. Het gaat om het plezier, de inzichten en wat je allemaal met verschillende materialen kunt doen.

En als je dan op een dag een prachtig kunstwerk onder je handen vandaan ziet komen, krijg je dat extra gevoel van Yes!.

Wil je zien wat er mogelijk is tijdens workshops en cursussen creatieve bewustwording, kijk dan bij 'actueel aanbod' van het atelier van Josée.

Voor een eerste kennismaking kun je gratis de voorbeeldoefening binnenhalen
.
Uitzoeken & Bestellen
Er staat nu al 55 kant-en-klare oefeningen in het winkeltje. Regelmatig zet ik er een nieuwe oefening bij. Je kunt per 1, 4 of 8 oefeningen bestellen. Prijs €2,50 per stuk, €8 voor 4 en €15 voor 8, in één keer besteld. Je kunt de oefeningen uitzoeken en bestellen via de knop rechtsboven 'UITZOEKEN & BESTELLEN'.

Oefeningenboek
In het boek 'Ontdek de kracht van Tekentaal' zijn 55 oefeningen gebundeld, samen met de aanwijzingen die ook onder de knoppen links staan. Meer informatie onder de knop 'boeken' rechts. Je kunt het HIER kopen.

Persoonlijke begeleiding
Wil je meer begeleiding na een oefening, of kom je tijdens de oefening iets tegen waarover je van gedachten wilt wisselen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Het eerste contact is bij de koop van het boek inbegrepen. Ik ben naast tekentaaldocent ook gediplomeerd tekentherapeut. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we een afspraak maken en pas dan zal ik kosten in rekening brengen.
Josée van der Staak - winkeltje