Ontdek de kracht van Tekentaal
Je ontdekt het plezier van tekentaal en creatieve bewustwording. Je kunt niet tekenen of schilderen? Of je bent al jaren bezig met tekenen en schilderen? Deze oefeningen zijn voor iedereen interessant en goed te doen.

Meer informatie over de oefeningen vind je onder de desbetreffende knop rechts. En reacties op de oefeningen uit het boek onder 'Reacties' links.

De prijs van het boek bedraagt €37,95 inclusief €3 verzendkosten. Het boek bestellen kan HIER.
Een inlegvel in het boek geeft recht op een eenmalige korting van €35 op een workshop of cursus bij Josée.

In elk boek worden na het verschijnen fouten ontdekt. De meest storende fouten hebben we verzameld onder de ERRATA knop. U kunt ze daar ook als pdf binnenhalen.

Werkbladen en andere extra's kun je binnenhalen onder de knop 'DOWNLOADS'.
Josée van der Staak - winkeltje
Mandala teken- en kleurboek
Voor deze groep is het moeilijk om 'zomaar' iets uit het geheugen naar boven te halen. Door hen op creatieve wijze te activeren en binnen de kaders houvast en ruimte te bieden, komen zij weer in beweging.

Tekenen is een vaardigheid die in de vroege jeugdjaren wordt geleerd. Door dit opnieuw op een laagdrempelige manier aan te bieden, wordt iets wakker geschud dat lang geen prikkel heeft gehad. Tijdens het tekenen met mensen met dementie ervaar ik dit steeds weer. Ik leer al doende hoe ik deze vaardig- heid het beste kan aanspreken en aanbieden.

De prijs van het boek bedraagt €18 inclusief €3 verzendkosten. Het boek bestellen kan
HIER.


In dit boek staan 55 oefeningen 'Creatieve Bewustwording'. In kleine stapjes neem ik je via tekenen, schilderen of het maken van een collage mee in de wereld van kleur en vorm.
Dit teken- en kleurboek is bestemd voor een breed publiek, maar in het bijzonder voor mensen met dementie.