Ontdek de kracht van Tekentaal
In dit boek staan 55 oefeningen 'Creatieve Bewustwording'. In kleine stapjes neem ik je via tekenen, schilderen of het maken van een collage mee in de wereld van kleur en vorm en ontdek je het plezier van tekentaal en creatieve bewustwording. Je kunt niet tekenen of schilderen? Of je bent al jaren bezig met tekenen en schilderen? Deze oefeningen zijn voor iedereen interessant en goed te doen.

Meer informatie over de oefeningen vind je onder de desbetreffende knop rechts. En reacties op de oefeningen uit het boek onder 'Reacties' links.

De prijs van het boek bedraagt €37,95 inclusief €3 verzendkosten. Het boek bestellen kan HIER.
Een inlegvel in het boek geeft recht op een eenmalige korting van €35 op een workshop of cursus bij Josée.

In elk boek worden na het verschijnen fouten ontdekt. De meest storende fouten hebben we verzameld onder de ERRATA knop. U kunt ze daar ook als pdf binnenhalen.

Werkbladen en andere extra's kun je binnenhalen onder de knop 'DOWNLOADS'.
Josée van der Staak - winkeltje
Hierboven hoor je het interview van 24 augustus 2016 voor radio Ideaal met Josée van der Staak over haar boek. Hieronder beluister je het liedje dat Josée bij de presentatie van het boek in 'De IJsselstroom' te Zutphen uitvoerde en zie je het ontstaan van de tekening die toen gezamenlijk gemaakt is. .