Josee van der Staak
Een lied geeft iedere aanwezige de gelegenheid
om de eigen emoties te ervaren
tekst en muziek: Jaap Booij
Jarenlange zangervaring heeft mij inmiddels geleerd dat zingen bij een uitvaart veel losmaakt maar ook acceptatie oplevert. Het te zingen repertoire wordt altijd in overleg met de familie vastgesteld, of is soms al door mij besproken met de overledene.

Soms zijn er wensen over een persoonlijke tekst op een bepaalde melodie, ook daar kan ik voor zorgen. Mariet Lems - dichter, tekstschrijfster en schrijfster van het boek 'Weten waar de Woorden zijn' - heeft al menige achterblijver met haar teksten ontroerd.

Ik heb inmiddels een flink repertoire opgebouwd, maar kan altijd nieuwe nummers instuderen. De begeleiding: a capella, gitaar, piano, orgel of begeleidings-cd.
Daarnaast werk ik zowel met een eigen begeleider als met de vaste organist van de locatie. Een begeleider uit de familie- of kennissenkring is ook een heel goede optie. Op verzoek kan er een complete geluidsregistratie van de gebeurtenis gemaakt worden. Daar wordt dan een cd van gemaakt. Een overzicht van de kosten voor het een en ander vindt u onder de knop 'prijzen'.

Ik vind het uiterst belangrijk dat de betrokkenen een muzikale omlijsting krijgen die geheel aan hun verlangens voldoet en doe daar dan ook mijn uiterste best voor. Een uitvaart heeft bij mijn beschikbaarheid altijd de eerste prioriteit.
tekst: Jacques Prévert / Johnny Mercer,
muziek: Joseph Kosma
tekst en muziek: Bram Vermeulen