Josee van der Staak
Een gezongen 'Ave Maria' of 'Zolang' geeft ruimte aan emoties die niet met woorden te vangen zijn
Daarmee kan ik een bijdrage geven bij een huwelijksvoltrekking in kerk of gemeentehuis.
Elk bruidspaar is anders en wenst een eigen invulling. Ik heb inmiddels een breed
repertoire opgebouwd, maar kan altijd nieuwe nummers instuderen. Als er wensen zijn over een persoonlijke tekst op een bepaalde melodie, dan kan ik daar ook voor zorgen. Dichter Mariet Lems heeft al menig bruidspaar met haar teksten ontroerd.
Vanuit mijn klassieke zangopleiding is er veel mogelijk. Hierbij hoort ook de keuze van de begeleiding. Zelf speel ik gitaar en zing a capella, gebruik een begeleidings-cd of werk met een eigen begeleider. De vaste organist van de locatie of een begeleider uit de familie- of kennissenkring is ook een heel goede optie.
Voor veel bruidsparen heb ik mijn stem al in mogen zetten om de mooiste dag van hun leven net dat gouden randje te geven, tijdens het hoogtepunt van hun dag. Eigen inbreng van het bruidspaar staat voorop bij het samenstellen van mijn bijdrage. Op verzoek kan er een geluids- of videoregistratie van de gebeurtenis gemaakt worden; daar wordt dan een cd of dvd/brd van gemaakt. Een overzicht van de kosten voor het een en ander vindt u onder de knop 'prijzen'.
'Ave Maria' (Bach/Gounod) piano: Wolfram Reisiger
Ik vind het uiterst belangrijk dat het bruidspaar een muzikale omlijsting krijgt die geheel aan hun wensen voldoet en daar doe ik dan ook mijn uiterste best voor.
'Zolang het Water' (Ernst Jansz)