Josee van der Staak
Kleinschalige concerten, presentaties, Sans Retouche
Als Kerstprogramma breng ik 'Uitgerekend met Kerst', een verhaal dat als gesproken tekst tussen de liedjes door verteld wordt, met achtergrondprojectie, eigen gitaarbegeleiding en begeleidings-cd. De tijdsduur is ruim een uur. Bijzonder geschikt voor kleine theaters of voor verenigingsbijeenkomsten. Ik ben ook in te huren voor een opening, een presentatie of anderszins.

Met Sans Retouche geef ik concerten in kleine theaters of in huiskamers. SR bestaat uit Wolfram Reisiger (piano, accordeon, zang), Niek Hietbrink (contrabas, gedichten) en mijzelf (zang, gitaar, schilderwerk).
Soms nodigt SR een of twee gasten uit bij hun optreden. Wolfram zet de toon met een klassiek stuk, waarop ik op mijn doek kleur beken en zomaar een lied inzet. Elke voorstelling is anders en ter plekke ontstaat een schilderij. Zo'n concert is in overleg voor elke gelegenheid samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan de viering van een verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis, of aan de bijeenkomst van een (vrouwen)vereniging. Zie verder bij www.sans-retouche.nl

Natuurlijk is SR ook in te huren voor een opening, een presentatie, ... We brengen dan heerlijke jazzy nummers.
tekst Jacques Prévert - muziek Joseph Kosma
'Les Feuilles Mortes' met Sans Retouche
gedicht: Niek Hietbrink
Collage 'Op Weg' met Sans Retouche