Josee van der Staak
Introductie - Wat is creatieve bewustwording?
In mijn atelier werken we vanuit een holistische-mensvisie. Holistisch staat voor heel en helend: alles in je lichaam wordt aangesproken. Voelen, Denken, Doen. Door met plezier en aandacht het creatieve proces aan te gaan, word je je al tekenend of schilderend bewust hoe en wat jou bezighoudt. Door op verschillende manieren kleur en vorm te geven, ontstaat er een beeld dat op dat moment bij jou past. De weg naar het kunstwerk toe is belangrijker dan een mooi werkstuk maken. Je hoeft dan ook niet te kunnen tekenen om met de bijeenkomsten creatieve bewustwording mee te doen. Het ontdekken en het plezier staan altijd voorop. En ongemerkt wordt ook de kunstenaar in jou wakker. De bewustwording van wat het werkstuk met je gedaan heeft, zetten we om in taal. Dit delen we met elkaar. Ik zorg voor een veilige omgeving. Tijdens de bijeenkomsten is er koffie, thee en iets lekkers.
Kennismakingsworkshop 'Creatieve Bewustwording'. Ben jij nieuwsgierig naar wat creatieve bewustwording is en wat het met jou doet en heb je geen zin in een dure workshop of een cursus van 8 keer? Dan is dit wellicht een leuke oplossing: Prik een datum en kom samen met je vriendinnen, zussen, kinderen of/en buren een middag of avond kennismaken voor 7,50 p.p. bij minimaal 6 deelnemers. Daarvoor organiseer ik een interessante kennismakingsworkshop, waarbij ik een en ander uitleg en waarbij je zelf iets moois maakt. Je gaat dus altijd met een mooi werkstuk naar huis.

Je kunt een cursus bij me volgen, of een losse workshop. Een cursus is een reeks van vier tot tien bijeenkomsten. Meestal tweewekelijks, 2 uur per keer. Of maandelijks, 4 uur tot 7 uur per keer. Een workshop is een éénmalige bijeenkomst van een halve tot een hele dag, gewijd aan één thema. Je kunt je hiervoor individueel opgeven, of als groep. Kijk in dit laatste geval onder de knop 'groep'. In mijn atelier Amare is plek voor 4 tot 10 personen. Een fotoimpressie vind je HIER. Op mijn stilteplek bij Barchem kan ik maximaal 5 personen hebben.
Kijk ook eens rond in mijn webwinkeltje met oefeningen 'creatieve bewustwording' waar je voor € 2,50 per oefening meteen zelf aan de slag kunt.